آموزش سئو از مبتدی تا پیشرفته در دوره آموزش سئو

Wiki Article


یادم هست 3-4 سال پیش وقتی می خواستم تخصص سئو را یاد بگیرم، همیشه از چیزی به نام فنی سئو می ترسیدم. راستش را بخواهید آن روزها فکر می کردم برای یادگیری تکنیک های سئو باید برنامه نویسی یاد بگیرم و همچنین فکر می کردم که مسیر آموزش بسیار طولانی و سخت است.

اما بعد از مدتی که کم کم وارد دنیای بهینه سازی سایت شدم متوجه شدم سئو آن چیزی نیست که فکر می کردم و برای خودم ساخته بودم. از آنجایی که می دانم بسیاری از افراد دیگر، از جمله شما دوستان، این باورهای غلط گذشته را در مورد من دارید، می خواهم با کمک این مقاله همه آنها را از ذهن شما پاک کنم. در این مقاله به ساده ترین شکل ممکن با تکنیک سئو آشنا شده و آن را به تفصیل یاد خواهید گرفت.

SEO Technical چیست؟
سئو به بهینه سازی فنی یک وب سایت اشاره دارد. بر خلاف سئوی خارجی یا داخلی، بیشتر کارهایی که در سئوی فنی انجام می دهیم مربوط به موتور جستجو، مشکلات فنی وب سایت، ربات ها، کدهای برنامه و ... است.

هدف اصلی از پیاده سازی تکنیک های سئو در وب سایت، تهیه سایتی است که در مرحله اول توسط ربات های موتورهای جستجو به راحتی قابل درک و مشاهده باشد و در مرحله دوم سایتی که ساختار مناسبی داشته باشد و کاربر در آن بماند و با بخش های مختلف کار می کند لذت بردن!



چرا سئو؟
راستش را بخواهید، فکر می کنم سئو در ذهن مخاطب نسبت به چند سال پیش کمتر اهمیت دارد. چرا؟ زیرا امروزه سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس به طور خودکار نیمی (یا شاید بیشتر) از تکنیک های سئو سایت را اعمال می کنند. این باعث می شود مدیران وب سایت فکر کنند که این موضوع خیلی مهم نیست.

سئو یکی از اولین قدم هایی است که هر سئوکار باید برای بهینه سازی وب سایت خود انجام دهد. برای درک بهتر این مشکل، نمونه ای از تجربه 2 سال پیش خود را به شما می گویم:

دو سال پیش یکی از دوستانم تصمیم گرفت فروشگاه فیزیکی خود را ببندد و وارد دنیای تجارت آنلاین شود. پس از راه اندازی سایت و برداشتن اولین قدم ها، با کمک یک نویسنده شروع به تولید محتوا می کند و صراحتاً مطالب جالب و خوبی را در وب سایت خود بارگذاری می کند. حدود 3 ماه بعد از این مشکل، او یک روز با من تماس گرفت و از من خواست که وب سایت آنها را بررسی کنم و بفهمم که چرا در نتایج گوگل قابل مشاهده نیست.

راستش نیازی به تحقیق زیاد نبود! بعد از 5 دقیقه بررسی گفتم در تمام این چند ماه وب سایت شما توسط ربات های موتورهای جستجو مخفی شده است! در واقع در تمام این مدت گوگل وب سایت بنده را ندید و از هیچ یک از مطالبی که ایشان نوشت قدردانی نکرد.

این به دلیل وجود یک قطعه کد تک خطی در کد سایت است. این قطعه کد اساساً بخشی از این تکنیک SEO است. این داستان کوتاه به خوبی نشان می دهد که این نوع سئو چقدر می تواند بر موفقیت یا حتی شکست وب سایت شما تأثیر بگذارد.



آموزش فنی سئو
بنابراین، اجازه دهید به بخش اصلی مقاله برویم و ببینیم چگونه باید این تکنیک سئو را یاد بگیریم؟ از چند بخش تشکیل شده است و چگونه می توانیم آن را در محمد جانبلاغی وب سایت خود پیاده سازی کنیم؟ سعی میکنم در ادامه مقاله همه چیز رو به ساده ترین شکل ممکن براتون توضیح بدم :) خب بریم سر فاکتور اول.

1. سرعت سایت
سرعت سایت

شاید برایتان جالب باشد که وقتی گوگل صفحه ای را از وب سایت شما به نتایج برتر می آورد، به عنوان یک عامل مهم، سرعت آن را در مقایسه با سرعت صفحات رقبا بررسی می کند. این بدان معنی است که وب سایت شما ممکن است به کندی بارگذاری شود. دقت کنید که محتوای جذاب و مفید شما جلوی چشم کاربران و به قول ما پول نشوید!

اما چرا سرعت؟ خوب، صادقانه بگویم، گوگل توجه زیادی به کاربران دارد و در آینده، کاربران دوست ندارند برای باز کردن صفحه در سایت شما منتظر صفحاتی در تلفن همراه یا رایانه باشند. به یاد دارم در گذشته ما ایرانی ها حتی می خواستیم برای چند دقیقه به صفحه سفید کامپیوتر در یک کافی نت نگاه کنیم تا یک مقاله 300 کلمه ای در سایتی مانند ترفندستان بخوانیم. اما امروز حتی 10 ثانیه طول می کشد تا صبر کنیم.

اگر بخواهم کمی در مورد آمار و ارقام صحبت کنم. زمان باز شدن هر صفحه از وب سایت شما باید بین ۲ تا ۷ ثانیه باشد. بنابراین به عنوان اولین قدم سئو باید شروع به بهینه سازی سرعت وب سایت خود کنید. چه می گویید یا با کمک آموزش های مبتنی بر وب یا یک برنامه نویس حرفه ای. پیشنهاد می کنم برای درک بهتر مقاله نحوه افزایش سرعت سایت را در وبلاگ جدید مطالعه کنید.

Report this wiki page